היום בצהריים היה מפגש גיבוש של עובדי
F5 Networks
ב"אנינים" ביישוב חבצלת השרון
F5 Networks
ב"אנינים" ביישוב חבצלת השרון
בתכנית: גורמה צרפתי איטלקי עם השף עדי שוורץ
אנחנו היינו צריכים להאזין להסברים על אופן ההכנה, להתחלק לצוותים ולהכין את הארוחה בעצמנו. לבסוף גם היינו צריכים לאכול ממעשה ידינו. היה נחמד.
הנה כמה מאמרות הכנף של השף עדי שוורץ:
- "חסר הגיוניות" -- הוא השתמש בביטוי הזה כשרצה לומר שמשהו הוא חסר הגיון.
- "מתווך זמן" -- משום מה הוא כינה בכינוי הזה את המשך החימום והבישול של הבשר גם לאחר הוצאתו מהאסכלה (מנגל, בלעז), מהמחבת או מהתנור.
- "מיישנים: דאבל י', ש', ו', ן'" -- הוא רצה להדגיש את האיות של הפועל מיישנים. זה שיצאה לו מלה אחרת באיות... זה לא חשוב :-)
- "כולם שוטפים ידיים ביין וסבון" -- אמר והכריז כשהסביר את חשיבות שטיפת הידיים טרם הכנת הארוחה. לא שיצא יין מהברזים בכיורי הרחצה...
- "לא מורידים שומן מהבשר. שומן זה טעים וזה חלק מהבשר. מי שלא אוהב בשר שיאכל עוף" [תודה לאורית שהזכירה לי את הפנינה]
התמונות זמינות באתר http://yeda.cs.technion.ac.il/~yona/f5_tlv/
מקווה בשביל המקום שיתקנות את שגיאות הכתיב הרבות והצורמות (גם את השגיאות במרכיבי המתכונים) במתכונים שהם מדפיסים. זה ממש לא מכבד אותם.
אם באיות עסקינן...
ReplyDeleteנדמה לי, אמנם אני לא בטוח, שאת המילה "עצמנו" כותבים ללא יוד (מנקדים בצירה )
או שאני טועה?
חושבני שהצדק עמך. תיקנתי את המלה.
ReplyDeleteשכחת את חוק הבשר: אסור להוריד את השומן מהבשר. מי שלא אוהב בשר שיאכל עוף
ReplyDeleteאורית
תודה, אורית. הוספתי
ReplyDeleteשלמה שלום ,
ReplyDeleteללא ספק פוסט מקורי ומעניין .
נדווח עליו במהדורה הבאה של "הערים הסמויות מן העין "
עמי סלנט
notes.co.il/salant
Blog sympathico... :-)
ReplyDeleteLeon/Brussels