Sunday, January 31, 2010

חוויית אוכל במסעדת ויטושה ביפו

בשבת בצהריים לאחר טיול רגלי לאורך הטיילת החדשה של יפו מדרום לנמל יפו העתיקה לקראת בת ים ולאחר משחק של הילדים במגרש השעשועים שבפארק שליד הטיילת, נסענו נסיעה קצרה למסעדת ויטושה, מסעדה בולגרית, ברחוב יהודה הימית ביפו.

הגענו לפני שעה 12:30 ולכן גם מצאנו מקומות ישיבה, כמה דקות אח"כ כבר החל תור של סועדים שהמתין בחוץ לתורו.

אני פתחתי במרק עוף שהיה טעים מאוד ולא מפתיע. לאחר מכן קיבלתי כרוב ממולא בבשר טחון עם אורז שהיה בסדר (אמא שלי מכינה את זה לאין שיעור טוב יותר. המשכתי עם אורז עם תרד שהיתה מנה נהדרת. התיבול הוסיף מאוד. . ואז קיבלתי את גולת הכותרת קציצות מוח. קיבלתי ארבע קציצות מוח מטוגנות על מצע של רצועות דקות של חסה שטבולה בלימון. הזלפתי לימון על הקציצות וקצת מלח ופלפל וכל נגיסה היתה חגיגה. ממש נהנתי. אביב שהזמין קבב נתן לי גם קציצה וגם ממיכל קיבלתי קציצת קבב וגם הקבב היה טוב.

ארוחה טעימה ולא יקרה. סעדנו ארבעה מבוגרים ושלושה ילדים ויצאנו משם בפחות מ-400 ש"ח כולל קינוחים.


No comments:

Post a Comment